HomeЛюди и блогиRelated VideosMore From: Fagyi Zoli Crypto Bányász

UNBOXING - Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 3GB + Mining Test

44 ratings | 4418 views
Kipróbáltam a Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 3GB kártyáját, bányászatra. Nagyon jó az ára, és a teljesítménye is hozza az elvártakat. ----------------------------------------------------------------------------------------- 👉 e-mail: [email protected] Ha valamiért írnál nekem :) DISCORD: https://discord.gg/hgUJsaN Ha élőben szeretnél beszélni velem :) 👉 COINBASE regisztráció az invitálásommal: 💰 https://www.coinbase.com/join/581f51103930d50705da40b8 👉 Donációs lehetőség: ETH: 0x1689d623c28Fda69e986a1980E4F97F5C4b23844 ZEC: t1d9prjCB98FhATwHQ42fu7CnxoozzbUBfV BTC: 195P9iMbVPRNtcWGSjeyXcGjfT99EpKjgr
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (29)
B. János (10 months ago)
Szia. Vásárlás előtt állok, most mutattak nekem egy ugyanilyen OC-s verziót. De kértem GPU-z-t és Hynix ram van benne, 2002Mhz-en megy a memóriája. Akkor ezzel érdemes foglalkozni? Csak Ethereum-nál számít a ram?
B. János (10 months ago)
Mit javasolnál inkább egy 3gb-ost 70-ért, vagy inkább az RX 470-esek hajtsak 100 körül? Láttam egy elég elbizonytalanító videót. Amiben arról volt szó, hogy ahogy nő a DAG size 140-ről 190-re úgy feleződik az RX kártyák sebessége. A másik dolog meg az, hogy a 3Gb nem tudom meddig lesz elég? Érdemes-e vele foglalkozni?
Én úgy vettem észre, hogy a nem samsungos (nem oc) verziós kártyák, minden másban is gyengélkednek, de nem nagy mértékben.
EmperorAss (1 year ago)
Szia. Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce OC MI Az MI fog számítani valamit teljesítményben? és ha igen mennyit?
Merlin1stWizard (1 year ago)
Szia Zoli! Szeretnék összerakni egy 5 kártyás riget (5x1080) és mielőtt bevásárolnék szeretnék részletesen tájékozódni. Zec-et szeretnék a kártyákkal bányászni. Létrehoztam egy acc-ot a Poloniex-en ahova majd beérkezik a kitermelt valuta. A kérdésem az, hogy a beérkezett Zec-et, hogy tudom dollárra (paypal) vagy forintra (magyar bankszámla) váltani? Néztem a fórumot de nem jutottam előrébb. Válaszodat előre is köszönöm!
Merlin1stWizard (1 year ago)
Köszönöm a gyors választ! :)
Coinbase-ről tudod bankszámlára utalni SEPA utalással. Vagy egy debit kártyára rakod, amiről használod.
SuperBarnus (1 year ago)
a videokártyák hátoldalán lévőtakaró "fedél" nem a hűtést szolgálja, nem is szolgálta sose, rég rossz lenne. A hűtés a speciálisan kialakított hűtőbordák és ventik szolgálják. Ha kéne a kártyák hátoldalát hűteni, higgye el mindenki tennének rá hűtést. A hátoldalán lévő takaró fedél arra szolgál, hogy védje a nyák hátoldalán a forrasztási pontokat, plusz magát a nyákot. Ugyan is akár szerelés közben, mikor szereled a házba és nem figyelsz, szűk a ház, simán le tudod törni a forrasztásokat ami tartja a gpu-t vagy akár a memóriákat a lapon, vagy könnyen megkarcolhatod a nyák hátoldalát a házba szerelés közben. É már jártam úgy hogy kiesett szerelés közben a kezemből a csavarhúzó pont a videokártyára és letörte a forrasztásokat. Nem mellesleg ha van hátlapja, akkor nyugodtan letehet az asztalra vagy bárhova, nem fog sérülni.
MSI kártyán, a fém hátlap alatti 2 kis bizgentyűn (valami chip), található szilikonos (gumiszerű) hővezető anyag, ami közvetlenül a hátlappal érintkezik. Néhány esetben kihasználják, hogy a fém hátlapnak leadható a hő, és az elvezeti, nagyobb felületen szétoszlatja. Nyilván nem minden gyártó kártyájánál alkalmazzák, de néhány modellnél előfordul.
Attila Máthé (1 year ago)
190 ezres G1 Gaming 1080-ba meg Micron ramot tesznek, köszönöm Gigabyte.. :D
Söndőr Gery (1 year ago)
25,4MH/s, +1000Mhz=9600Mhz-es memória órajelre állítva tudja, ha Samsung ram van rajta.
Balazs Nemeth (1 year ago)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2001890.0 Itt is irjak az ujabbak mar hynix ramosak.
Nekem is ugyanez van írva a kártyákra. Érdekes, hogy a nem OC-s karira is :( Egyedül a bios azonosítója tér el. Ezért már érik a teszt, ahol az oc-s bios-t, áttöltöm a nem OC-s karira ;) hátha az időzítésekben tér el a kis nyavalyás. OC-s BIOS: GV-N1060WF2OC-3GD/F5/044E (az összes OC-s karinál) Sima BIOS: GV-N1060WF2OC-3GD/F10/04CC (a nem OC-s karin)
Balazs Nemeth (1 year ago)
rev 1.0 van meg rajta ami informativ lehet esetleg
Balazs Nemeth (1 year ago)
Amazonrol vettem. Nem hinnem, hogy ott csibeszkednenek. Most neztem meg es a kartyan a kis matrican is stimmel a tipus es serial szam a dobozhoz kepest. gv-n1060wf2oc-3gd van a kartyan a cimken is.
Ha a dobozán rajta van az OC, attól még a dobozban lehet nem OC-s verzió, mert kinézetre 100%-ig megegyeznek (mert van) Néhány boltban, előfordulhat a zsiványkodás :(
Ganxter00 (1 year ago)
Én is vettem pont olyant hátlappal és ugyan olyan csatlakozókkal van ellátva, annyi különbséggel, hogy 6gb és sajna nem samsung memóriás! Csak úgy éri el a 20 hesst, ha közbe rugdosom a tuning mellett... de viszont zec en ugyan olyan tuninggal kb 315 sol al megy....
Róbert Szilágyi (1 year ago)
Zoltán Zoltán nézd meg figyelmesen az a venti ami nem a kimeneti csatlakozó felőli oldalon van az át fúja a levegőt az alul bordák között persze csak a végénél és ami hátul van műanyag hátlapi takaró az egyben légterelő is fasza kártya csak félő hogy 2018-tol nem lesz elegendő a 3-GB bányászatra
Attila Máthé (1 year ago)
Sajnos a whattomine sem pontos ilyen téren, mert nem minden algoritmusra adja meg a hashratet kártyánként, és csak azokat a coinokat veszi figyelembe, amelyeknek az algoritmusa meg van adva. Pl hol van a Timetravel? Persze külön a coinoknál ki lehet számolni olyanra is amit nem listáz ki, csak ahhoz több adatot is saját kútfőből kell megadni...
Erre az örökzöld kérdésre, van egy örökzöld válasz https://whattomine.com/ Mivel mindenkinek a saját gépparkja határozza meg, hogy mit érdemes bányásznia. A fenti oldal segít a kérdésben ;)
Gergely Horvath (1 year ago)
mit érdemes most bányászni?
Attila Máthé (1 year ago)
Nem csak ETH létezik... eleve van ami már most többet hoz nála...
Jó lesz az még, csak nem ETH-ra ;)
Fekete Alexandru (1 year ago)
Kedves Fagyi Zoli nagy tisztelettel irom neked e pár sort, már vagy 2 hete nézem a klipjeidet nagyon nagyon csodálkozom az óriási szak tudásodon úgy mint elméleti de még több gyakorlati tudásodon de hát most már rá térek a a konkrét problémára és pedig : nagy nagy tisztelettel nagyon szépen meg kérlek ünepéljesen ha lehet, tudom hogy lehet hogy neked nagyon uncsi lesz, de hát ha mégis akkor ha lehet akkor egy külön nyitot csatornán tartcsál egy teljesen kezdöknek kurzust a bayászatról de ugy hogy nulláról és ugy szépen fokozatosan ha lehet kicsit szájba rágosan ,na nem nagyon csak ugy közepesen .De sajnos van még egy kis bökenö rám nézve, hogy én nem win allat vagyok hanem linux de ez legyen az én problémám ,valahogy majd meg oldom. Esetleg ahol vannak problémák ott majd valahogy tisztázuk .Egyenlőre enyi, persze ez nem semmi de azert mindent de mindent előre is köszönök. Üdvözlettel Sándor Nagyváradrol. P.S. Anjit még hogy már nem vagyok maij gyrerek és persze ezert is nem vagyok nagyon benne a dolgokba de igyekszem.
Ha a csatornámon a videókat a legelsőktől nézed, akkor pont ezt kapod ;)

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.